VENDÉGKÖNYV

Köszönettel vesszük a bejegyzését a vendégkönyvünkbe.

Visszajelzések

Farkas Rajmund

Párommal tekertünk egy jót az elmúlt hétvégén és nagyon jól éreztük magunkat közben ha legközelebb arra járunk biztosan megyünk majd

Petra

Baromi , jó a bringóhintóó(L)(L) Isteni, hogy van ilyen, Hajdúszoboszló a világ legjobb városa, bárki bármit is mond!!!!! Az árak, itt most lényegtelenek!! Az élvezet számít!!(L) De én voltam már fennt sokszor, pl: A szüleim még bentvoltak a fürdőbe, mimeg 4-en (13 évesek) elszerettünk volna menni csak úgy:) De nemlehetett, mert csak 18.éven aluliak mehetnek ..ajj de ez olyan szemétség!!:(:( Így ezért kihagytuk..olyan jó lenne ha csak mehetnénk!!!! Akkor tényleg szoboszló lehetne a vlág legjobb városaa;) de ígyis az!!!(L)(L)
Petra és barátai;) Pécsről

Szandy

Tök jó de szerintem elég drága ha mondjuk 4 személy elszeretne menni egy órára:)de azért jó volt most megyünk megint szoboszlóra:)

Vivike

IMÁDOM Szobit minden évben jövünk ide ,most is fogunk menni

Fehér Martin

Hellósztok!!!
Tavaly nyáron voltunk elősször itt. Nagyon szuper volt. Az ott dolgozó munkatársak nagyon kézségesen álltak a rendelkezésünkre. Ezért és az élményért megéri az árat. Most nyáron is megyünk majd.
Fehér Martin és Családja Salgótarján

Petra

Sziasztok!
Tök jó szórakozás ezelött nyáron bróbáltuk ki először és én és a testvéreim is elmondhatják hogy nagyon super volt ennél jobbat kitalálni nem lehet!

Nagy Péterné

Heló!
Mindenki tudtára szeretném adni, hogy ez milyen remek szórakozás és, hogy az ott dolgozók mennyire aranyosak, kedvesek. Kellemes csalódásban volt részem mikor az egyik bringós fiú nagyon komoly és határozott jellemmel odalépet hozzánk és a lehető legteljeskörűbb tájékoztatást adta a szabályokról és az egyéb tudnivalókról. Azért lepődtem meg mert teljesen feketébe volt öltözve és amilyen komolysággal lépett oda hozzánk, olyan kedves és udvarias volt velünk. Ezen a nyáron voltunk először, de még biztos sokat fogunk oda menni BRINGÓZNI!
Üdvözlettel Nagy Péterné, Győr

Gregóckiné Czövek Ibolya

Sziasztok!
Nekem és a családomnak is kedvence a bringózás, minden évben Hajdúszoboszlón nyaralunk , de soha nem hagyjuk ki ezt a kellemes időtöltést! Nagyon örülünk, hogy ilyen szépek a járművek! Reméljük, továbbra is a látogatók rendelkezésére fognak még állni sok-sok éven át!

Lili

Nagyon jók a Bringóhintók

Bringósok

Szia!
Örülünk, hogy jól szórakoztatok nálunk.
Megtennéd, hogy küldesz 1 fotót e-mailben a nagyapád által készített bringóról?
Kíváncsian várjuk.

Üdv a Bringósok

Mylda

Nekünk is nagyon megtetszett,annyira,hogy mikor hazaértünk,nagypapám megcsinálta nekünk a másolatát.:))

Melli

Tök jó ez a bringóhintó!

Laci

Remek dolog! majd ha jó idő lesz, elmegyünk a haverokkal bringóhintózni.